divendres, 27 de febrer del 2009

Noarre: panoràmica des d'un racó perdut del Pirineu


Noarre està situat al capdamunt del Pallars Sobirà, passat Tavascan i les Bordes de Quanca, i a mig camí de la ruta que porta al pic de Certascan.

Aquesta fotografia esfèrica virtual es va fer enmig d'un prat als afores del poblet, en ple mes de juliol.

Podeu veure més fotografies panoràmiques virtuals dels Pirineus.

Visita virtual a la Pedrera de Gaudí


Fem un pas més enllà i us mostrem una visita virtual de la Pedrera de Gaudí amb tecnologia Flash incorporada, que resolt alguns dels problemes del fantàstic player de QuickTime i que ofereix transicions dinàmiques que aporten un grau més d'interactivitat i d'immersió.

Hi ha disponibles panoràmiques de 360º de les escales d'accés, del rebedor i del menjador del pis noble, de les golfes i del terrat de la Pedrera.

Els Castellers de Valls en realitat virtual


Des de Panorama.cat us oferiment novament una altra sorpresa: una visió immersiva de la Diada de Santa Úrsula de Valls, en la seva edició de 2007.

Les fotografies virtuals estan fetes des del centre mateix de la plaça, és a dir, mostren la visió d'un espectador qualsevol situat enmig dels castellers.

Altre cop, aquesta fotos van ser molt difícils de fer, atès que la gent es movia sense parar, i fins i tot donaven petits cops al trípode (cosa ben normal, per altra banda!).

En aquest enllaç podeu veure fotografies virtuals de 360º de la Colla Vella Xiquets de Valls i de la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

Panoràmica immersiva de la Calçotada de Valls


Aquesta panoràmica virtual us permet participar en la Gran Festa de la Calçotada de Valls, concretament en la cuita dels calçots a la plaça de l'Oli.

Cada any se celebra aquesta festa per promoure el consum i la tradició de les calçotades, que són originàries de l'Alt Camp, i més concretament de Valls.

La foto va ser una mica difícil de fer, ja que la gent i el fum que s'aixecava de la cuita es movien contínuament.

Recorregut virtual per la ciutat de Tarragona


Des del web de Panorama.cat podeu veure un tour virtual de Tarragona amb fotografies panoràmiques de 360º. De moment hi han disponibles diverses panoràmiques de la Catedral de tarragona, el Pretori Romà, el carrer de Santa Tecla, la plaça dels Sedassos, l'Antic Escorxador i el Pla de la Seu.

Les fotografies virtuals s'han produït amb tecnologia QuickTime i es poden visualitzar a pantalla completa. L'empresa que les ha realitzat és l'estudi digital Kubic, de Tarragona.

Kubic, estudi digital de fotografia panoràmica virtual


KUBIC és una empresa especialitzada en fotografia panoràmica immersiva de realitat virtual. És un mitjà de promoció ideal per a hotels, restaurants, museus, galeries d'art, botigues, etc. També realitzem tours virtuals (recorreguts virtuals) d'espais monumentals amb fotografies esfèriques de 360º. www.kubic.cat